A Szarvasház nem csak egy turistaház: maga a teljes kikapcsolódás a Bakony lábánál egy csendes kis faluban, Döbröntén a festői fekvésű Szarvaskő vár romjainak tövében.

Turistaházunk több, mint fél évszázada szolgálja a bakancsos turistákat, diákokat és baráti társaságokat. A ház kiindulópontja lehet a Bakonyalja kevéssé ismert természeti és kultúrtörténeti értékei felfedezésének. A gyalog vagy kerékpárral útra kelők számára szívesen biztosítunk szakképzett túravezetőt. Tavasszal erdei iskola programokat és osztálykirándulásokat szervezünk, nyáron táborokkal várjuk a diákokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre itt! Programjainkról és geotúráinkról így első kézből, időben értesülhet!

Aktuális híreink, ajánlataink:

  • Segítünk megszervezni az őszi osztálykirándulásokat vagy a nyári táborokat! Felejthetetlen élményeket garantálunk, ezért programjaink méltán országos hírűek… Tekintse meg osztálykirándulás és erdei iskola ajánlatunkat, és foglaljon időben a még szabad időpontok erejéig! A járvány miatt tavasszal elmaradt programokat ősszel pótoljuk. 
  • Töltsön el egy nyári hétvégét turistaházunkban! Kék ég, jó levegő, ragyogó napsütés, mindehhez pedig egy egyszerű, barátságos és tiszta szállás. Kell ennél több? Ha ez mégsem elég, szívesen szervezünk egy olyan vezetett túrát, amely során a környék ritka növényeit, ősmaradványait és kultúrtörténeti érdekességeit mutatjuk meg. Ajánlatunkért keressen minket!

Közelgő események:

Nincsenek következő events.

 

Támogatóink, partnereink