Osztálykirándulás

 

1 napos 2 napos 3 napos
1. nap 1. nap 2. nap 1. nap 2. nap 3. nap
érkezés érkezés reggeli érkezés reggeli reggeli
mauzóleum1 ökogazdaság2 Magyarpolány5 ökogazdaság2
ökogazdaság2 ebéd mauzóleum1 ebéd mauzóleum1
ebéd túra3 távozás túra3 távozás
túra3 vacsora vacsora vacsora
távozás bátorságpróba4 bátorságpróba4 íjászat6
7.700 Ft / fő 18.800 Ft / fő 31.500 Ft / fő

 

Osztálykirándulás programjaink az alábbi, kötött programokkal valósulnak meg.

Más programok közül is válogatna? Nézze meg 2-5 napos erdei iskola ajánlatainkat!

1Az Esterházy család mauzóleumának megtekintése Gannán, szakvezetéssel.
2A gannai ökogazdaságban a gazdálkodási bemutató mellett megtekinthetők, illetve megsimogathatók az ott tartott állatok, valamint a sajtkészítésről hallhatunk, és meg is kóstoljuk a friss, házi sajtot!
3Az erdőismereti túra érinti a rablólovagok várát, a Katalin-forrást, illetve a Bittva-völgyet. Ősmaradványokat, ritka orchideákat is fogunk keresni!
4Jelzett úton, csoportokban haladunk az éjszakai tájon… Elemlámpa szükséges!
5Az egész napos erdőismereti túra során Magyarpolányba megyünk, a túra hossza 17 km. Ezen a napon az ebédet a magyarpolányi Falatnyi Pékségben bonyolítjuk le, este pedig meleg vacsora kerül az asztalra Döbröntén. A túra végén mindenki kap egy kitűzőt!
6Az íjászatot gyakorlott fegyverforgatók segítségével bonyolítjuk le teljesen biztonságos körülmények között.

Egyes moduloknál a hatékonyság érdekében az iskolai csoportokat két csapatra osztjuk. A modulok napi eloszlása változhat. Programjainkat minden esetben gyakorlott, helyismerettel rendelkező szakvezetők segítségével bonyolítjuk le. Természetesen lehetőség van az ajánlottnál kevesebb program választására is, ebben az esetben a költségek is csökkennek.

Étkezések: svédasztalos reggeli, két fogásos meleg ebéd, a vacsora svédasztalos vagy melegétel. Senki sem maradhat éhes! Az első napi ebéd átkérhető az utolsó napra. Több napos program esetén szállás a döbröntei Szarvasház Turistaház és Oktatóközpontban, ágyneműhasználattal. Kísérők számára 3 ágyas, diákok számára 8, 10, 15 ágyas szobák állnak rendelkezésre. A programokhoz esetleg szükséges egyéni felszerelésről (terepi ruha, gumicsizma, esőkabát, elemlámpa, kullancsriasztó, szúnyogriasztó, fényvédő krém és sapka, stb.) minden esetben a résztvevők gondoskodnak. Egyedi igények esetén keressen minket elérhetőségeinken!

A feltüntetett árak minimum 20 fős gyermeklétszám esetében érvényesek, ennél kisebb létszámnál kérje egyedi ajánlatunkat!

Lemondást érkezés előtt 12 nappal már nem tudunk befogadni!