Osztálykirándulás

 

1 napos 2 napos 3 napos
1. nap 1. nap 2. nap 1. nap 2. nap 3. nap
érkezés érkezés reggeli érkezés reggeli reggeli
mauzóleum1 ökogazdaság2 Magyarpolány5 ökogazdaság2
ökogazdaság2 ebéd mauzóleum1 ebéd mauzóleum1
ebéd túra3 távozás túra3 távozás
túra3 vacsora vacsora vacsora
távozás bátorságpróba4 bátorságpróba4 íjászat, vívás6
3.400 Ft / fő 8.400 Ft / fő 13.500 Ft / fő

 

 

1Az Esterházy család mauzóleumának megtekintése Gannán, szakvezetéssel.
2A gannai ökogazdaságban a gazdálkodási bemutató mellett megtekinthetők, illetve megsimogathatók az ott tartott állatok, valamint a sajtkészítésről hallhatunk, és meg is kóstoljuk a friss, házi sajtot!
3A túra érinti a rablólovagok várát, a Katalin-forrást, illetve a Bittva-völgyet.
4Jelzett úton, csoportokban haladunk az éjszakai tájon… Elemlámpa szükséges!
5Az egész napos Döbrönte-Magyarpolány-Döbrönte túra hossza mintegy 17 km. Ezen a napon az ebédet a magyarpolányi Falatnyi Pékségben bonyolítjuk le, este pedig meleg vacsora kerül az asztalra Döbröntén.
6Az íjászatot, illetve a kard-, és lándzsavívást gyakorlott fegyverforgatók segítségével bonyolítjuk le teljesen biztonságos körülmények között.

A modulok többségénél a hatékonyság érdekében az iskolai csoportokat két csapatra osztjuk. Osztott moduloknál egy csapat létszáma nem haladhatja meg a 15 főt. A modulok napi eloszlása változhat. Programjainkat minden esetben gyakorlott, helyismerettel rendelkező szakvezetők segítségével bonyolítjuk le. Természetesen lehetőség van az ajánlottnál kevesebb modul választására is, ebben az esetben a költségek is csökkennek.

Étkezések: svédasztalos reggeli és vacsora, kétfogásos meleg ebéd. Senki sem maradhat éhes! Szállás a döbröntei Szarvasház Turistaház és Oktatóközpontban, ágyneműhasználattal. Kísérők számára 3 ágyas, diákok számára 8, 10, 15 ágyas szobák állank rendelkezésre. Minden 11 fő diák után egy fő kísérő pedagógus szállása ingyenes! A programokhoz esetleg szükséges egyéni felszerelésről (terepi ruha, gumicsizma, esőkabát, elemlámpa, kullancsriasztó, szúnyogriasztó, fényvédő krém és sapka, stb.) minden esetben a résztvevők gondoskodnak. Egyedi igények esetén keressen minket elérhetőségeinken!

A feltüntetett árak minimum 20 fős osztály/csoport esetében érvényesek, ennél kisebb létszámnál kérje ajánlatunkat!

Étkezéssel kapcsolatos lemondást érkezés előtt 1 héttel tudunk befogadni!