Adatvédelmi nyilatkozat

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a www.szarvashaz.hu weboldalon megjelent programokról, hírekről, írásokról, valamint a www.szarvashaz.hu oldal működését segítő statisztikai kimutatások készítése.

Jelen feliratkozással Ön kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy az üzemeltetőtől elektronikus levelet fogad, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak. Az üzemeltető a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint a kérésnek megfelelően kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján, 2108226/2014/N. ikt. sz. határozatával, valamint az azt kiegészítő NAIH/2015/4187/2/N ikt. sz. tájékoztatásával az alábbi nyilvántartási számon nyilvántartásba vette Czibula György egyéni válllakozót, mint a webhely és a hírlevélküldő üzemeltetőjét, a következő adatkezelés megjelölésével: „hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis, a tulajdonos által üzemeltetett turistaház és természetvédelmi oktatóközpont szálláslehetőségeiről, természetismereti túráiról, képzéseiről, hagyományőrző foglalkozásairól és erdei iskola ajánlatairól szóló hírlevél adatbázis létrehozása.".

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-79973/2014.