A Szarvasház nem csak egy turistaház: maga a teljes kikapcsolódás a Bakony lábánál egy csendes kis faluban, Döbröntén a festői fekvésű Szarvaskő vár romjainak tövében.

Turistaházunk több, mint fél évszázada szolgálja a bakancsos turistákat, diákokat és baráti társaságokat. A ház kiindulópontja lehet a Bakonyalja kevéssé ismert természeti és kultúrtörténeti értékei felfedezésének. A gyalog vagy kerékpárral útra kelők számára szívesen biztosítunk szakképzett túravezetőt. Tavasszal erdei iskola programokat és osztálykirándulásokat szervezünk, nyáron táborokkal várjuk a diákokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre itt! Programjainkról és geotúráinkról így első kézből, időben értesülhet!

Aktuális híreink, ajánlataink:

  • Segítünk megszervezni a tavaszi osztálykirándulást! Felejthetetlen élményeket garantálunk, ezért programjaink méltán országos hírűek… Tekintse meg osztálykirándulás és erdei iskola ajánlatunkat, és foglaljon időben a még szabad időpontok erejéig!
  • 2019-ben, a hosszú hétvégéken kedvezményes ajánlattal várjuk a turistákat: a szálláshely bérleti díja 65.000 Ft/éjszaka! Telt ház esetén a szállásdíj így 1800 Ft/fő/éjszaka, melyben minden egyéb költség benne foglaltatik az idegenforgalmi adón és az ágynemű-használaton kívül (bogrács és tűzhely használat tűzifával, konyhahasználat). Az ajánlat minimum 3 éjszaka foglalása esetén érvényes, a negyedik éjszaka ára pedig csupán 55.000 Ft! Pótágyazás lehetséges.

Közelgő események:

Sze
6
Geotúra-vezető képzés Sümeg térségében
A Bakonyalja Barátai Egyesület a Bakony-Balaton UNESCO Globális Geoparkkal együttműködve, az A...

 

Támogatóink, partnereink