A Szarvasház nem csak egy turistaház: maga a teljes kikapcsolódás a Bakony lábánál egy csendes kis faluban, Döbröntén a festői fekvésű Szarvaskő vár romjainak tövében.

Turistaházunk több, mint fél évszázada szolgálja a bakancsos turistákat, diákokat és baráti társaságokat. A ház kiindulópontja lehet a Bakonyalja kevéssé ismert természeti és kultúrtörténeti értékei felfedezésének. A gyalog vagy kerékpárral útra kelők számára szívesen biztosítunk szakképzett túravezetőt. Tavasszal erdei iskola programokat és osztálykirándulásokat szervezünk, nyáron táborokkal várjuk a diákokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre itt! Programjainkról és geotúráinkról így első kézből, időben értesülhet!

Aktuális híreink, ajánlataink:

  • Segítünk megszervezni a tavaszi osztálykirándulást! Felejthetetlen élményeket garantálunk, ezért programjaink méltán országos hírűek… Tekintse meg osztálykirándulás és erdei iskola ajánlatunkat, és foglaljon időben a még szabad időpontok erejéig!
  • Szilveszterezzen Döbröntén, a Szarvasházban! Kristálytiszta levegő, havas túrák, mindehhez pedig egy egyszerű, barátságos és tiszta szállás.Kell ennél több? Ha ez mégsem elég, szívesen szervezünk egy igazi falusi disznóvágást, ami felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat. Ajánlatunkért keressen minket!

Közelgő események:

okt
27
Szarvas Túrák
Egy igazi őszi túra, csend, avar és ragyogó színekbe öltözött erdő vár ismét a Bakonyalj...

 

Támogatóink, partnereink